jak i gdzie najlepiej zadbać o lakier Wwa i okolice
Zamieszczone przez eaglemirek
A mnie od makówek
Mirku też za nimi tęsknię. Ale jak się za kobietą wyjeżdża to trzeba poświęcić niektóre sprawy Nadrabiam makaronem z makiem i makowcem Może w przyszłym roku ja przygotuję to będą :szeroki_usmiech
jak i gdzie najlepiej zadbać o lakier Wwa i okolice
Panowie szukam potrzebuję odświeżyć powłokę lakierniczą w moim kombi w Warszawie lub okolicy.Kolor mam podobno najgorszy do renowacji bo srebrny metalik :shock:.Możecie polecić jakaś firmę ?? jaki to może być koszt ?? może ktoś się tym zajmuje i może mi pomóc ?? w zamian pięknie wypiorę wnętrze :idea: czekam na informację wpisujcie się jak sobie radzicie
Swissvax oferuje kompletne systemy pielęgnacji składające się z elementów myjących, czyszczących, pielęgnacyjnych i uszczelniających, które są ze sobą harmonijnie skoordynowane.
Shine Factory Studio Detailing'u, Warszawa. 4,790 likes · 62 talking about this. Shine Factory jest profesjonalnym studiem auto detailingu oraz kosmetyki samochodowej w Warszawie z szerokim...
Panowie też szukam kogoś od renowacji ale na Śląsku. Powiedzie mi czy taka renowacja jest bezpieczna? W końcu zdziera się tam jakąś warstwę lakieru... Czy po pewnym czasie nie okaże się, że auto nam rdzewieje bardziej niż "powinno"?
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
gomar, z tym "zdzieraniem" lakieru to bez przesady. Nie robi się tego papierem ściernym, tylko pastą polerską i padami z tkaniny lub gąbki. Wiec usuwa się warstwę lakieru o grubości mierzonej w mikronach. To pozwala na przywrócenie błysku czy usunięcie kolistych zarysowań po piasku na gąbce. Ale nie usunie głębszych i większych rys.
Nie zapominajcie o tym, że jest jeszcze CDS Spa http://www.cds-autospa.pl/kontakt.html czylu ludzie z forum i cena dla OCP pewnie jakaś atrakcyjna lub Shine Factory.
Andja, narazie nie... Póki co się rozglądam a akcję jeśli już to przeprowadzę jak zawita porządna wiosna lub wręcz lato. Myślałem o AUTO CARAT na Młyńskiej 4 w Gliwicach gość dość konkretnie wygląda, jakieś tam auta widać robił więc coś się chyba zna no i ma logo Meguiars. Za renowacje lakieru mojej kombi około 600 zł i usuwa niby 98 % rys. Wyczytałem że robi tez jakieś lakierowanie punktowe a mi by się przydało w paru miejscach... Reasumując póki co szukam, patrzę i rozmawiam z ludźmi.
Strona w/w zakładu:
Komentarz